0475 54 67 78

Betonwerken

 

 

Bij ons kunt u terecht voor alle betonwerken zoals voor funderingen, kelders of muren. Wij beschikken over een goede uitrusting en de nodige bekwaamheid zodat kwaliteit en service altijd gegarandeerd is.

Beton is een veelgebruikt bouwmateriaal waar ontwerpers al hun creativiteit in kwijt kunnen. Dat komt omdat beton eindeloze mogelijkheden biedt, zowel in manier van toepassen als in kleur en vorm. Zo is in principe elk ontwerp te realiseren en naar ieders smaak aan te passen.

Het gebruik van beton als constructiemateriaal vindt zijn oorsprong eeuwen geleden. In de oudheid gebruikten de Romeinen al materialen die de voorlopers waren van cement, een belangrijk onderdeel van beton. Zij gebruikten dit bijvoorbeeld om bruggen en aquaducten te bouwen.

Door de eeuwen heen bleef de productie van cement alsmaar in ontwikkeling en in 1872 werd de eerste cementfabriek van België geopend. Door menging van cement met water en zand of grind is uiteindelijk beton ontstaan. Beton leent zich niet alleen uitstekend als bouwmateriaal, maar ook als basis voor jouw interieur!

Wil je beton laten storten, kies dan voor Bouwwerken Bulcke. Ons beton is steeds van hoge kwaliteit en heeft steeds de juiste samenstelling zodat u later niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Wij storten beton voor uiteenlopende toepassingen zoals funderingen, kelders of een nieuwe oprit. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

 

Ons vakmanschap blijft u verbazen

Vraag vrijblijvend informatie

Scroll to Top