0475 54 67 78

Nieuwbouw

 

 

Uw droom, een volledig nieuw huis die beantwoordt aan al uw wensen. U hoeft niet verder te zoeken, wij maken uw droom waar. Uw nieuwe woning wordt volledig naar hedendaagse standaarden gebouwd. 

Bouwwerken Bulcke heeft ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van traditioneel ter plaatse gemetselde woningen. In samenspraak met de architect worden de keuzes en wensen van de klant vorm gegeven.

Elke stijl is mogelijk of het nu een klassieke, moderne of hedendaagse woning betreft. Wij zorgen voor alles, van de fundering en ruwbouw tot de gevelsteen en het voegen van de gevels.

Bij ons worden enkel de beste materialen gebruikt om zo gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande woning te kunnen plaatsen. In samenspraak met onze partners zorgen we steeds dat alle werken nauwkeurig worden uitgevoerd en dat de wensen van onze klanten altijd het best naar voren komen. Kortom wij maken uw droom gewoon waar.

Wenst u meer informatie over onze nieuwbouw woningen of wenst u een eerste afspraak met ons? Aarzel dan om ons vrijblijvend te contacteren.

 

 

Ons vakmanschap blijft u verbazen

Vraag vrijblijvend informatie

Scroll to Top